Restasahko-palvelut-valaistus

Restasähkö luo valoa asiakkaansa tiloihin.

Valaistus osana sisustusta

Valaistuksen lähtökohtana on aina asiakkaan toiveet. Näiden pohjalta luodaan asiakkaan tiloihin sopiva valaistussuunnitelma, joka toimii osana sisutusta ja tukee kyseisten tilojen toiminnallista tarkoitusta.  On tärkeä muistaa, että luomalla erilaisia malleja kyseisen tilan ilmetta voidaan muuttaa radikaalistikin. Valaistus on tärkeä osa sisustamista ja siten sen pitää luonnollisesti kohdata myös paikan muun tyylin kanssa. Muutama lamppu voi lopulta ratkaista, toimiiko huolella suunniteltu valaistus täydellisesti yhteen sisustuksen kanssa.

Valo on ehdoton edellytys ihmisen toiminnalle. Erilaisissa työtiloissa pitää olla hyvä valaistus saatavilla, mutta toisaalta valo on myös tunnelmanluoja parhaasta päästä. Kohdevaloilla yksityiskohtien esiin nostaminen on  yksi sen parhaista ominaisuuksista, pakollista yleisvaloa toki unohtamatta.

Valon säätäminen antaa mahdollisuuden tilanteenmukaiseen valaistukseen.  Restasähkö tarjoaa tilannevalaistukseen parhaat mahdolliset apuvälineet. Erilaisilla ohjelmoitavilla valonohjausjärjestelmillä saadaan monipuolisesti eri vuorokauden ja vuodenaikoina valaistustilanne kuhunkin  tilanteeseen sopivaksi.

LED – suuret puheet ja pieni kulutus

Valaisinalan suurin puheenaihe on edelleen LED ja sen luomat mahdollisuudet kaikkeen valaisuun liittyen. LEDin edut valaistusta suunnitellessa on niiden pieni koko ja pitkä elinikä. LEDit ovat myös energiatehokkaita ja käytössä moninaisia, koska niitä voi käyttää sekä kohdevalaistuksessa että korostuvalaistuksessa. LEDit sopivat myös ulkovalaistukseen. Nykytekniikka mahdollistaa miltei kaiken valaistuksen toteuttamisen LEDeillä. LEDeillä voidaan rakentaa tanssilattian discovalot, media- ja videoseinät, infonäytöt, kohdevalot, epäsuora valaistus tai näyteikkunan tehosteet. Vaihtoehtoja on kymmeniä ja varmasti löydämme oikean tuotteen juuri sinun käyttötarkoitukseen.

Lisäksi palveluihimme kuuluu:

Restasahko-palvelut-sahkoasennus