Restasahko-palvelut-valaistus
Restasähkö tuottaa äänentoiston vuosien rautaisella kokemuksella ja ammattitaidolla.

Anna äänen kuulua.

Lähtökohtana äänentoiston toimivuuteen on huomaamattomuus. Reistaileva äänentoisto sen sijaan saa asiakkaiden turhan huomion eikä haluttu viesti siten välity kuulijalle. Hyvin suunnitellussa ja toteutetussa äänentoistossa voimme unohtaa nämä ongelmat. Äänimaailmalla on vaikutusta asiakkaiden viihtyvyyteen ja siten myös yrityksen liiketoimintaan. Erilaiset tilanteet ja tapahtumat, kuten myös vuorokaudenajat vaativat äänentoistolta joustavuutta ja erilaisia variaatioita.

Restasähkö Oy tarjoaa yrityksille nykyaikaista äänentoistoa aina suunnittelusta toteutukseen saakka. Otamme huomioon jokaisen tilan erityispiirteet ja huomioimme ne matkalla kohti uudenlaista äänilaitteistoa. Voimme tarvittaessa myös muokata jo olemassaolevaa äänentoistojärjestelmää ja tehdä siitä nykyaikaisen ja paremmin toimivan. Tarjoamme tietyille laitevalmistajille jopa mittavan viiden vuoden takuun, joka jättää kaikki äänentoistoon liittyvät asiat meidän huoleksemme.

Suunnittelemme ja toteutamme puolestasi äänentoistotyöt ravintoloihin, kokoustiloihin, konserttisaleihin tai kirkkoihin. Meidän kauttamme hoituvat myös yleiskuulutusjärjestelmät, äänievakuoinnit kouluihin, ostoskeskuksiin ja julkishallinnollisiin tiloihin.

Lisäksi palveluihimme kuuluu:

Restasahko-palvelut-sahkoasennus